LG G Flex, faimosul smartphone cu ecran curbat Își face apariția În noi imagini și chiar un clip video

1.491 ori
<b>LG G Flex, faimosul smartphone cu ecran curbat Își face apariția În noi imagini și chiar un clip video</b>LG G Flex este un nou telefon curbat de la LG, care și-a făcut apariția pe web într-o scăpare la puțin timp după ce Samsung a anunțat la rândul său un telefon curbat, modelul Galaxy Round. Ei bine astăzi vedem noi imagini cu G Flex, ba chiar...

LG G Flex este un nou telefon curbat de la LG, care și-a făcut apariția pe web într-o scăpare la puțin timp după ce Samsung a anunțat la rândul său un telefon curbat, modelul Galaxy Round. Ei bine astăzi vedem noi imagini cu G Flex, ba chiar și un clip video mai jos.

Noul model al coreenilor aduce un display OLED curbat, iar în cazul în care vă întrebați, proveniența acestor imagini este Argentina, prin intermediul televiziunii Telefe. Aflăm că G Flex vine cu un ecran de 6 inch și observăm și că handsetul adopta acele butoane fizice în zona din spate, ca și modelul G2.

LG G Flex

Camera sa este una de 13 MP, iar curbarea telefonului se face ușor cu marginile de jos și sus către exterior, dacă privim terminalul din profil. Rețineți că LG nu a anunțat încă oficial acest telefon, deci e probabil vorba doar despre un prototip aici. Jurnaliștii din Argentina afirma că noul venit se va lansa în Coreea luna viitoare, fără vreun plan de a debuta în Europa sau SUA.

LG G Flex

Cei de la LG, contactați cu privire la această scăpare nu au părut prea siguri că telefonul e real.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×