LG G Flex lansat În primele țări, vine și În România În curând

Autor:  | Publicat în:  LG 1.694 ori
<b>LG G Flex lansat În primele țări, vine și În România În curând</b>LG a confirmat astăzi că va lansa telefonul sau inedit G Flex la nivel internațional în această lună, iar în cadrul unui eveniment local de luna trecută vă reamintesc că a fost confirmat un debut și în România. &nbsp; Deocamdată cei care se...

LG a confirmat astăzi că va lansa telefonul sau inedit G Flex la nivel internațional în această lună, iar în cadrul unui eveniment local de luna trecută vă reamintesc că a fost confirmat un debut și în România.

Deocamdată cei care se afla în Singapore pot precomanda handsetul începând cu data de 8 decembrie, în vreme ce persoanele aflate în Hong Kong vor putea să îl cumpere în jur de 13 decembrie. LG G Flex este primul handset cu display POLED (Plastic OLED), care e curbat și poate fi și îndoit cu ușurință. în plus, terminalul se remarcă prin posibilitatea de auto reparare a zgârieturilor sau altor daune ale carcasei în zona din spate.

La interior primim același hardware ca LG G2, dar și o baterie mai mare, de 3500 mAh și un ecran cu diagonal crescuta, de 6 inch. Rezoluția acestui display este doar 720p, iar handsetul se bazează pe un procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM și 32 GB memorie internă. Se vehiculează și un preț de 940 de dolari pentru început pentru acest produs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×