LG G Flex lansat În primele țări, vine și În România În curând

1.771 ori
<b>LG G Flex lansat În primele țări, vine și În România În curând</b>LG a confirmat astăzi că va lansa telefonul sau inedit G Flex la nivel internațional în această lună, iar în cadrul unui eveniment local de luna trecută vă reamintesc că a fost confirmat un debut și în România. &nbsp; Deocamdată cei care se...

LG a confirmat astăzi că va lansa telefonul sau inedit G Flex la nivel internațional în această lună, iar în cadrul unui eveniment local de luna trecută vă reamintesc că a fost confirmat un debut și în România.

Deocamdată cei care se afla în Singapore pot precomanda handsetul începând cu data de 8 decembrie, în vreme ce persoanele aflate în Hong Kong vor putea să îl cumpere în jur de 13 decembrie. LG G Flex este primul handset cu display POLED (Plastic OLED), care e curbat și poate fi și îndoit cu ușurință. în plus, terminalul se remarcă prin posibilitatea de auto reparare a zgârieturilor sau altor daune ale carcasei în zona din spate.

La interior primim același hardware ca LG G2, dar și o baterie mai mare, de 3500 mAh și un ecran cu diagonal crescuta, de 6 inch. Rezoluția acestui display este doar 720p, iar handsetul se bazează pe un procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM și 32 GB memorie internă. Se vehiculează și un preț de 940 de dolari pentru început pentru acest produs.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×