Nu trageți domnu' polițist, e doar un Google Glass! Prima amendă pentru purtarea de ochelari smart la volan În SUA

Autor:  | Publicat în:  Google 1.336 ori
<b>Nu trageți domnu' polițist, e doar un Google Glass! Prima amendă pentru purtarea de ochelari smart la volan În SUA</b>Google Glass este un produs tech despre care s-a vorbit foarte mult în ultimii 2 ani, el părând a fi viitorul către care se îndreaptă terminalele mobile. Odată cu apariția sa au apărut și problemele cu intimitatea celor din jur și interdicția...

Google Glass este un produs tech despre care s-a vorbit foarte mult în ultimii 2 ani, el părând a fi viitorul către care se îndreaptă terminalele mobile. Odată cu apariția sa au apărut și problemele cu intimitatea celor din jur și interdicția purtării acestui device în anumite locuri... inclusiv la volan.

Astfel, după ce un client a fost gonit dintr-un restaurant din Seattle pentru că îi făcea pe cei din jur să se simtă fotografiați și filmați cu Glass, acum o persoană a luat și amendă pentru utilizarea ochelarilor. Cecilia Abadie este persoana în cauză, ea pledând nevinovat la acuzele de distragere în timpul șofatului, în vreme ce purta o pereche Google Glass.

șoferița de 44 de ani a fost oprită de poliție pe 29 octombrie, fiind informată de ofițer că "nu ar trebui să conducă dacă un ecran TV, monitor video sau alt tip de ecran video este la îndemână". Abadie afirma că Glass era închis în vreme ce conducea, dar nu avem cum să știm asta, nu-i așa? Cât de greu e totuși să îți dai ochelarii jos când conduci?!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×