LG G Flex ne dezvăluie toate detaliile sale Într-o nouă serie de imagini

1.496 ori
<b>LG G Flex ne dezvăluie toate detaliile sale Într-o nouă serie de imagini</b>Primul telefon cu ecran flexibil/curbat al celor de la LG este cu siguranță un terminal care dispune de un aspect unic și de câteva caracteristici ce reprezintă o inovație. Deși acest device a fost prezentat și înainte, de curând compania LG a...

Primul telefon cu ecran flexibil/curbat al celor de la LG este cu siguranță un terminal care dispune de un aspect unic și de câteva caracteristici ce reprezintă o inovație. Deși acest device a fost prezentat și înainte, de curând compania LG a organizat o conferință, unde în prim-plan s-a aflat, așa cum era de așteptat, noul LG G Flex.

în cadrul acestei conferințe s-a vorbit despre faptul că LG G Flex poate rezista la presiunea de 40 kg, ceea ce înseamnă că nu trebuie să ne facem griji că acesta se va sparge/îndoi atunci când din greșeală ne vom așeza pe el. Software-ul de pe LG G Flex va include și o funcție asemănătoare cu cea oferită de Samsung, Multi-Window, cu ajutorul căreia puteți afișa 2 aplicații separate pe ecran.

LG G Flex ne dezvăluie toate detaliile sale Într-o nouă serie de imagini

LG G Flex dispune de un display HD de 6 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 de 2.26 GHz, 32 GB de stocare, 2 GB RAM și o cameră foto de 13 megapixeli cu autofocus și LED Flash. Bateria este o unitate de 3500 mAh și ar trebui să ofere o autonomie destul de bună.

LG G Flex

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×