LG G Flex ne dezvăluie toate detaliile sale Într-o nouă serie de imagini

1.482 ori
<b>LG G Flex ne dezvăluie toate detaliile sale Într-o nouă serie de imagini</b>Primul telefon cu ecran flexibil/curbat al celor de la LG este cu siguranță un terminal care dispune de un aspect unic și de câteva caracteristici ce reprezintă o inovație. Deși acest device a fost prezentat și înainte, de curând compania LG a...

Primul telefon cu ecran flexibil/curbat al celor de la LG este cu siguranță un terminal care dispune de un aspect unic și de câteva caracteristici ce reprezintă o inovație. Deși acest device a fost prezentat și înainte, de curând compania LG a organizat o conferință, unde în prim-plan s-a aflat, așa cum era de așteptat, noul LG G Flex.

în cadrul acestei conferințe s-a vorbit despre faptul că LG G Flex poate rezista la presiunea de 40 kg, ceea ce înseamnă că nu trebuie să ne facem griji că acesta se va sparge/îndoi atunci când din greșeală ne vom așeza pe el. Software-ul de pe LG G Flex va include și o funcție asemănătoare cu cea oferită de Samsung, Multi-Window, cu ajutorul căreia puteți afișa 2 aplicații separate pe ecran.

LG G Flex ne dezvăluie toate detaliile sale Într-o nouă serie de imagini

LG G Flex dispune de un display HD de 6 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 de 2.26 GHz, 32 GB de stocare, 2 GB RAM și o cameră foto de 13 megapixeli cu autofocus și LED Flash. Bateria este o unitate de 3500 mAh și ar trebui să ofere o autonomie destul de bună.

LG G Flex

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×