LG G Pad 8.0 V490 LTE primeşte actualizarea la Android 5.0 Lollipop în reţeaua Orange

Autor:  | Publicat în:  Android 1.230 ori
<b>LG G Pad 8.0 V490 LTE primeşte actualizarea la Android 5.0 Lollipop în reţeaua Orange</b>Mulţumită unui cititor Mobilissimo.ro, am descoperit &icirc;n ultimele ore ca tableta LG G Pad 8.0 V490, varianta 4G LTE a primit actualizarea la Android 5.0 Lollipop. E vorba despre modelul comercializat de Orange Rom&acirc;nia, &icirc;n cazul &icirc;n...

Mulţumită unui cititor Mobilissimo.ro, am descoperit în ultimele ore ca tableta LG G Pad 8.0 V490, varianta 4G LTE a primit actualizarea la Android 5.0 Lollipop. E vorba despre modelul comercializat de Orange România, în cazul în care vă întrebaţi.

Actualizarea vine via OTA şi a fost confirmată de către cititor, care a avut la dispoziţie un pachet software de 641 MB de instalat. Tableta este un soi de versiune "lite" de LG G Pad 8.3, dar dotările sale nu sunt extrem de îndepărtate de cele ale tabletei foarte apreciate în 2013. Procesorul Snapdragon 600 e înlocuit totuşi de un Snapdragon 400 quad core şi la bord avem şi 16 sau 32 GB stocare, plus 1 GB RAM.

Terminalul aduce un ecran de 8 inch, cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli şi iniţial sosea cu Android 4.4.2 KitKat, el suportând actualizarea la Lollipop, chiar la versiunea 5.0.2 după cum am aflat de pe web. LG a lansat în câteva ţări actualizarea la Lollipop pentru acest device în aprilie, iar unii utilizatori afirma că ar fi pierdut accesul la root după ce au instalat noul software, având tableta rootata.

Mulţumim Codrutz pentru pont!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×