LG G Pad 8.3 Google Play Edition și Nvidia Shield Tablet primesc suport pentru Chromecast Screen Casting

709 ori
<b>LG G Pad 8.3 Google Play Edition și Nvidia Shield Tablet primesc suport pentru Chromecast Screen Casting</b>Dacă Android 5.0 Lollipop a sosit destul de rapid pe terminalele Nexus și alte câteva modele, o altă funcție oferită de Google pe terminalele Android a ajuns foarte greu pe device-uri celebre. E vorba despre Screen Casting prin Chromecast, care în...

Dacă Android 5.0 Lollipop a sosit destul de rapid pe terminalele Nexus și alte câteva modele, o altă funcție oferită de Google pe terminalele Android a ajuns foarte greu pe device-uri celebre. E vorba despre Screen Casting prin Chromecast, care în sfârșit ajunge azi și pe două tablete celebre și apreciate.

Aceste modele sunt Nvidia Shield Tablet, care recent a primit și actualizarea la Lollipop, dar și LG G Pad 8.3 Google Play Edition. Ambele suportă acum screen cast și nu a fost nevoie ca utilizatorii să facă ceva special pentru a primi actualizarea. Ea a sosit pur și simplu sub forma unei noi opțiuni în zona Quick Settings. Va trebui sa folositi aplicatia Chromecast pentru a putea sa faceti screen casting.

Mulți utilizatori de telefoane și tablete Android s-au plâns de-a lungul acestui an că prea puține modele Android primesc funcția de screen casting. Ea a sosit foarte lent și pe un număr mic de gadgeturi, semn că nu toate lucrurile se mișca bine la Google. Din câte am înțeles nici Nexus 7 2012 nu are parte de această opțiune... Rețineți și că prezența opțiunii pe terminal nu înseamnă automat și că el e activabil din aplicația Chromecast.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×