LG G Pad 8.3 Google Play Edition și Nvidia Shield Tablet primesc suport pentru Chromecast Screen Casting

Autor:  | Publicat în:  LG 688 ori
<b>LG G Pad 8.3 Google Play Edition și Nvidia Shield Tablet primesc suport pentru Chromecast Screen Casting</b>Dacă Android 5.0 Lollipop a sosit destul de rapid pe terminalele Nexus și alte câteva modele, o altă funcție oferită de Google pe terminalele Android a ajuns foarte greu pe device-uri celebre. E vorba despre Screen Casting prin Chromecast, care în...

Dacă Android 5.0 Lollipop a sosit destul de rapid pe terminalele Nexus și alte câteva modele, o altă funcție oferită de Google pe terminalele Android a ajuns foarte greu pe device-uri celebre. E vorba despre Screen Casting prin Chromecast, care în sfârșit ajunge azi și pe două tablete celebre și apreciate.

Aceste modele sunt Nvidia Shield Tablet, care recent a primit și actualizarea la Lollipop, dar și LG G Pad 8.3 Google Play Edition. Ambele suportă acum screen cast și nu a fost nevoie ca utilizatorii să facă ceva special pentru a primi actualizarea. Ea a sosit pur și simplu sub forma unei noi opțiuni în zona Quick Settings. Va trebui sa folositi aplicatia Chromecast pentru a putea sa faceti screen casting.

Mulți utilizatori de telefoane și tablete Android s-au plâns de-a lungul acestui an că prea puține modele Android primesc funcția de screen casting. Ea a sosit foarte lent și pe un număr mic de gadgeturi, semn că nu toate lucrurile se mișca bine la Google. Din câte am înțeles nici Nexus 7 2012 nu are parte de această opțiune... Rețineți și că prezența opțiunii pe terminal nu înseamnă automat și că el e activabil din aplicația Chromecast.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×