Barack Obama face reclamă gratuită la BlackBerry, se Întoarce din drum special pentru a-și lua telefonul

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.079 ori
<b>Barack Obama face reclamă gratuită la BlackBerry, se Întoarce din drum special pentru a-și lua telefonul</b>E cunoscut faptul că președintele SUA Barack Obama e utilizator de BlackBerry, în ciuda recomandărilor agențiilor de securitate de a trece la un model ultrasecurizat de handset. Ei bine, în această săptămână șeful de stat a făcut practic...

E cunoscut faptul că președintele SUA Barack Obama e utilizator de BlackBerry, în ciuda recomandărilor agențiilor de securitate de a trece la un model ultrasecurizat de handset. Ei bine, în această săptămână șeful de stat a făcut practic reclamă gratuită firmei canadiene, atunci când s-a întors din drum să își ia telefonul.

Aparent Barack Obama se suise în elicopterul Marine One, dar a decis să coboare și să se ducă rapid până la reședința sa. Motivul? După cum le-a spus și reporterilor, el își uitase BlackBerry-ul. Ar fi putut spune doar "telefon" sau "smartphone", dar a ales să precizeze și brandul, devenit substantiv comun în acest caz. Președintele a aruncat și o glumă către reporteri, întrebându-i dacă ei nu uita niciodată nimic acasă.

Telefoanele BlackBerry sunt printre cele mai bine securizate din lume, iar în ultimii ani firma producătoare s-a axat mai degrabă pe clienți business, enterprise și guvernamentali, decât pe consumatorul de rând. Casa Albă a declarat în primăvara acestui an că în ciuda pornirii unui program pilot de handseturi Android în rândul oficialilor americani, șeful de stat și apropiații săi vor rămâne la BlackBerry.

Printre oficialii de stat care mai folosesc modele de acest gen se numără și David Cameron și Angela Merkel.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×