Smartisan T1, Încă un smartphone care vine din China și are dotări premium

846 ori
<b>Smartisan T1, Încă un smartphone care vine din China și are dotări premium</b>Se pare că poveștile celor de la Oppo sau OnePlus au inspirat și alte companii, cum e cazul celor de la Smartisan. Ei s-au lansat pe piața cu modelul T1, care nu e un entry level sau midrange, ci un smartphone premium. &nbsp; Vedeți telefonul în...

Se pare că poveștile celor de la Oppo sau OnePlus au inspirat și alte companii, cum e cazul celor de la Smartisan. Ei s-au lansat pe piața cu modelul T1, care nu e un entry level sau midrange, ci un smartphone premium.

Vedeți telefonul în imagine și aflați că numele brandului sau este un mashup între "smart" și "artisan". Terminalul va rula Smartisan OS, bazat pe Android, dar customizat de producător. Acest device vine cu un display Full HD de 5 inch, protecție Gorilla Glass 3 pe față și spate și un procesor quad core Snapdragon 801, plus 2 GB RAM și 16 sau 32 GB memorie internă, în funcție de versiunea cumpărată.

Avem parte și de o baterie neinlaturabila de 2570 mAh și se pare că nu acest model nu vine cu slot microSD. Pe partea de conectivitate Smartisan T1 suporta Bluetooth 4.0, GPS, NFC, WiFi, dar nu și 4G LTE, din câte am înțeles. Acest model va sosi pe piața din China în iulie la prețul de aproximativ 480 de dolari. O versiune 4G va sosi ulterior înainte de finalul anului la prețul de 560 de dolari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×