LG G Pro Lite Dual lansat la nivel global, un phablet dual SIM midrange

1.365 ori
<b>LG G Pro Lite Dual lansat la nivel global, un phablet dual SIM midrange</b>LG a anunțat astăzi lansarea unui nou phablet, sub numele de LG G Pro Lite Dual. Acest terminal combina un ecran cu diagonală mare, cu două sloturi SIM și stylus la pachet. &nbsp; LG G Pro Lite integrează un display de 5.5 inch cu panou IPS, o...

LG a anunțat astăzi lansarea unui nou phablet, sub numele de LG G Pro Lite Dual. Acest terminal combina un ecran cu diagonală mare, cu două sloturi SIM și stylus la pachet.

LG G Pro Lite integrează un display de 5.5 inch cu panou IPS, o baterie de 3140 mAh, difuzoare stereo și o margine foarte îngustă a ecranului. LG promite aici o experiență edge to edge în cazul vizualizării, iar acest terminal este bazat pe un CPU MediaTek, în mod surprinzător. E vorba despre un CPU MT6577 dual core de 1 GHz, însoțit de 1 GB RAM și 8 GB ROM.

Noul model suporta o rezoluție de 960 x 540 pixeli, conectivitate HSDPA de 7.2 Mbps și dispune de o cameră de 8 MP în spate și una frontală de 1.3 MP. Avem la dispoziție aici Android 4.1.2 cu personalizarea LG, plus obișnuitele Bluetooth 3.0, AGPS și WiFi direct. G Pro Lite măsoară 9.4 mm în grosime și cântărește 161 de grame.

Avem la dispoziție și unele dintre funcțiile de pe LG G2, precum KnockOn, QSlide, QuickMemo și QTranslator.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×