LG G Pro Lite Dual lansat la nivel global, un phablet dual SIM midrange

Autor:  | Publicat în:  LG 1.299 ori
<b>LG G Pro Lite Dual lansat la nivel global, un phablet dual SIM midrange</b>LG a anunțat astăzi lansarea unui nou phablet, sub numele de LG G Pro Lite Dual. Acest terminal combina un ecran cu diagonală mare, cu două sloturi SIM și stylus la pachet. &nbsp; LG G Pro Lite integrează un display de 5.5 inch cu panou IPS, o...

LG a anunțat astăzi lansarea unui nou phablet, sub numele de LG G Pro Lite Dual. Acest terminal combina un ecran cu diagonală mare, cu două sloturi SIM și stylus la pachet.

LG G Pro Lite integrează un display de 5.5 inch cu panou IPS, o baterie de 3140 mAh, difuzoare stereo și o margine foarte îngustă a ecranului. LG promite aici o experiență edge to edge în cazul vizualizării, iar acest terminal este bazat pe un CPU MediaTek, în mod surprinzător. E vorba despre un CPU MT6577 dual core de 1 GHz, însoțit de 1 GB RAM și 8 GB ROM.

Noul model suporta o rezoluție de 960 x 540 pixeli, conectivitate HSDPA de 7.2 Mbps și dispune de o cameră de 8 MP în spate și una frontală de 1.3 MP. Avem la dispoziție aici Android 4.1.2 cu personalizarea LG, plus obișnuitele Bluetooth 3.0, AGPS și WiFi direct. G Pro Lite măsoară 9.4 mm în grosime și cântărește 161 de grame.

Avem la dispoziție și unele dintre funcțiile de pe LG G2, precum KnockOn, QSlide, QuickMemo și QTranslator.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×