Google TV va fi desființat ca brand de sine stătător, funcționalitatea va fi integrată În Android

Autor:  | Publicat în:  Google 843 ori
<b>Google TV va fi desființat ca brand de sine stătător, funcționalitatea va fi integrată În Android</b>Google se pregătește să renunțe la Google TV, cel puțin la nivel de brand, dar își va continua suportul pentru platformă prin intermediul lui Android. Au trecut 3 ani de când s-a lansat prima generație de terminale Google TV, iar acum Google...

Google se pregătește să renunțe la Google TV, cel puțin la nivel de brand, dar își va continua suportul pentru platformă prin intermediul lui Android. Au trecut 3 ani de când s-a lansat prima generație de terminale Google TV, iar acum Google încearcă o reorientare.

Android nu a cucerit încă sufrageria, în ciuda unor eforturi ce includ console cu prețuri mai mult sau mai puțin accesibile, diferite aparate de streaming și media playing, plus inițiative că Google TV și Nexus Q. Cei de la GigaOM afirmă că Android TV este noul nume sub care soluțiile Google ajung pe terminalele partenerilor săi.

E vorba despre produse precum adaptorul smart TV Bravia TV lansat luna trecută. și producătorul elvețian de chipseturi STMicroelectronics a anunțat suport Google luna trecută, dar nu a folosit acest brand în anunțul său. LG a prezentat la rândul său noi gadgeturi de acest gen, dar primul produs cu potențial de succes asociat experienței TV a fost Chromecast.

Printre greșelile făcute de gigantul motoarelor de căutare în trecut a fost utilizarea arhitecturii Intel pe primele gadgeturi Google TV. Logitech a produs primul set top box Google TV și a pierdut milioane cu această idee. E oare loc de o revenire?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×