iPhone 5s are probleme cu "blue screen of death"", se resetează din senin (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.431 ori
<b>iPhone 5s are probleme cu "blue screen of death"", se resetează din senin (Video)</b>Ca de obicei după fiecare lansare de anvergură a unui produs încep să apară și problemele. în acest caz e vorba despre iPhone 5s, care întâmpină o problemă familiară pentru oricine a avut Windows în ultimele decenii: blue screen of death....

Ca de obicei după fiecare lansare de anvergură a unui produs încep să apară și problemele. în acest caz e vorba despre iPhone 5s, care întâmpină o problemă familiară pentru oricine a avut Windows în ultimele decenii: blue screen of death.

Eroarea e asociată cu resetări din senin ale telefonului, ce urmează după ecranul albastru. Cel mai des aceste erori apar atunci când utilizatorii accesează aplicațiile iWork, se pare. Aceste aplicații axate pe productivitate au fost oferite gratuit de către Apple cu ocazia sosirii noului iPhone. Există chiar și o dovadă video mai jos cu privire la problemele terminalului.

Unele dintre clipurile postate pe web cu blue screen par să indice că multitasking-ul între aplicații activează eroarea. Utilizatorii iPhone 5s afirmă că resetările apar pur și simplu la utilizarea de zi cu zi. Bănuiesc că trebuie să ne așteptăm la un iOS 7.0.3 care să rezolve și această problemă, asta dacă e chiar atât de răspândită pe cât se spune.

O primă soluție este dezactivarea sincronizării iCloud pentru Apple Pages, Keynote și Numbers. Așteptăm cu nerăbdare și primele reacții Apple legate de problemă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×