LG G2 atinge aproape 30.000 de puncte În AnTuTu, se pregătește de lansare

Autor:  | Publicat în:  LG 1.356 ori
<b>LG G2 atinge aproape 30.000 de puncte În AnTuTu, se pregătește de lansare</b>în următoarele 7 zile vom asista la debutul a două telefoane importante în peisajul Android al lui 2013. Astăzi debutează Motorola Moto X, iar peste câteva zile va sosi și LG G2, care va opta pentru un design îndrăzneț, ce mută butoanele de...

în următoarele 7 zile vom asista la debutul a două telefoane importante în peisajul Android al lui 2013. Astăzi debutează Motorola Moto X, iar peste câteva zile va sosi și LG G2, care va opta pentru un design îndrăzneț, ce mută butoanele de volum în spate. Astăzi vedem și un nou benchmark al lui G2, despre care discutăm mai jos.

Terminalul a atins aproape 30.000 de puncte în AnTuTu, mai bine zis 29.909, rezultat impresionant, chiar și în comparație cu cele mai tari smartphone-uri de pe piață. Telefonul și-a făcut apariția sub numele de cod LG-D802 și trebuie să aflați că despre acest handset se zvonește că ar veni cu 3 GB RAM și un procesor quad core Snapdragon 800 de 2.26 GHz.

LG G2 atinge aproape 30.000 de puncte În AnTuTu, se pregătește de lansare

în plus G2 va incorpora un display Full HD de 5.2 inch, o cameră de 13 megapixeli și Android 4.2.2. Mă aștept ca terminalul să fie un hit în perioada sărbătorilor de iarnă și să se dueleze cu Galaxy Note III, Galaxy S4 și iPhone 5S, poate și cu un viitor maxi telefon de 5+ inch HTC. Va avea succes G2, în condițiile în care butoanele de volum par greu accesibile?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×