OnePlus, un telefon curbat foarte interesant și misterios apare și În AnTuTu

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 853 ori
<b>OnePlus, un telefon curbat foarte interesant și misterios apare și În AnTuTu</b>Cu câteva zile în urmă am văzut pe web un design de telefon curbat foarte interesant, care vine din China și se numește OnePlus. Acest model nu are nici o legătură cu noul HTC One, iar acest device apare acum din nou, de această dată într-un...

Cu câteva zile în urmă am văzut pe web un design de telefon curbat foarte interesant, care vine din China și se numește OnePlus. Acest model nu are nici o legătură cu noul HTC One, iar acest device apare acum din nou, de această dată într-un benchmark. E vorba despre faimosul AnTuTu, iar mai multe detalii aflați mai jos.

Pe numele său complet OnePlus One, acest handset rulează Android 4.4.2 și vine cu un procesor Snapdragon 800 quad core de 2.26 GHz. Avem parte și de un GPU Adreno 330 și de un display Full HD de 5.5 inch. în spate se afla o cameră de 13 MP, iar în față o cameră de 5 MP. Lista de dotări se încheie cu 16 GB memorie internă și 2 GB RAM.

OnePlus One

Se pare că OnePlus a lucrat cu echipa CyanogenMod la acest produs, deci e posibil să vedem faimosul custom ROM preinstalat pe terminal. Ni s-a promis că săptămâna viitoare vom afla mai multe despre acest model, dar nu m-ar mira că o companie pe care o cunoaștem deja să fie în spatele acestui produs, fie că e vorba de Oppo, Xiaomi, Gionee sau altă firmă din China, care s-a "deghizat" într-o filială numită OnePlus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×