LG G2 mini confirmat de un User Agent Profile scăpat pe web

Autor:  | Publicat în:  LG 904 ori
<b>LG G2 mini confirmat de un User Agent Profile scăpat pe web</b>Sony ne-a dovedit că un terminal Mini poate fi foarte performant prin modelul Xperia Z1 Compact, iar LG pare a încerca o abordare similară cu G2 Mini. Despre acest device știm de ceva vreme, iar astăzi avem parte de o scăpare care îi confirmă...

Sony ne-a dovedit că un terminal Mini poate fi foarte performant prin modelul Xperia Z1 Compact, iar LG pare a încerca o abordare similară cu G2 Mini. Despre acest device știm de ceva vreme, iar astăzi avem parte de o scăpare care îi confirmă existenta.

Un User Agent Profile a oferit detalii despre dotările acestui device, inclusiv o cameră de 8 megapixeli și Android 4.4 KitKat. Vor exista două modele ale acestui gadget: LG D618 și LG D620, probabil în funcție de zona globală în care va fi vândut handsetul. Va fi interesant de văzut dacă LG va proceda că HTC și Samsung cu modelele lor Mini cu specificații mai modeste sau ca Sony și al său Z1 Compact, cu Snapdragon 800 și camera de 20 MP.

LG G2 mini confirmat de un User Agent Profile scăpat pe web

E posibil ca diagonală de 5.2 inch a lui LG G2 să scadă undeva la 4.5 sau 4.7 inch, iar rezoluția la 720p. Bănuiesc că va fi păstrată și memoria internă de 16 sau 32 GB, fără slot microSD și poate că vom vedea și acele butoane fizice în zona din spate, sub camera. Ce așteptări aveți de la LG G2?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×