LG G2 va primi actualizarea la Android 4.4 KitKat În martie 2014

Autor:  | Publicat în:  LG 1.358 ori
<b>LG G2 va primi actualizarea la Android 4.4 KitKat În martie 2014</b>Sunt multe motive să îți placă un LG G2: în primul rând are un ecran arătos edge to edge Full HD cu diagonală de 5.2 inch și apoi camera sa cu stabilizare optică oferă rezultate bune. Ei bine astăzi aflăm și detalii cu privire la momentul...

Sunt multe motive să îți placă un LG G2: în primul rând are un ecran arătos edge to edge Full HD cu diagonală de 5.2 inch și apoi camera sa cu stabilizare optică oferă rezultate bune. Ei bine astăzi aflăm și detalii cu privire la momentul când acest telefon ar putea primi actualizarea la cel mai nou Android.

Cei de la Mobile Syrup au intrat în contact cu LG Canada, care a confirmat că Android 4.4 KitKat va sosi pe terminal în trimestrul 1 al anului viitor, către finalul lunii martie. Rețineți că e vorba aici de perioada în care LG va transmite pachetul software către operatori, ei urmând că ulterior să ofere clienților actualizarea aferenta.

Cei care folosesc varianta deblocată a telefonului LG G2 ar putea primi mai devreme actualizarea. Bănuiesc că odată cu sosirea lui KitKat, LG va oferi la rândul său câteva actualizări proprii pentru aplicațiile și funcțiile de pe smartphone, deci e nevoie de timp extra aici pentru că dezvoltatorii să opereze.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×