LG G3 ar putea avea probleme! Au fost semnalate crăpături În carcasa sa, În zona inferioară

2.265 ori
<b>LG G3 ar putea avea probleme! Au fost semnalate crăpături În carcasa sa, În zona inferioară</b>Cu multe luni în urma existau plângeri că HTC One se "ciobește" sau că modele iPhone își pierd vopseaua, iar acum e rândul unui LG să aibă acest tip de problemă de ordin estetic. Există aparent în Coreea de Sud cazuri de modele LG G3 care au...

Cu multe luni în urma existau plângeri că HTC One se "ciobește" sau că modele iPhone își pierd vopseaua, iar acum e rândul unui LG să aibă acest tip de problemă de ordin estetic. Există aparent în Coreea de Sud cazuri de modele LG G3 care au suferit crăpături în partea inferioară.

Vedem și în imaginea de mai sus ca terminalul are o crăpătură subțire aproape de microfon și portul microUSB din zona inferioară. Cei care au postat imaginea afirma că aceasta crăpătură a apărut fără un impact extern și fără contacte dure ale terminalului. încă nu e clar dacă defectiunea se repetă la nivel global, sau e limitată doar la unitățile din Coreea de Sud. Teoretic reparațiile în cazul acestor probleme sunt gratuite, dar în anumite cazuri din Coreea a fost estimat un cost de 140 de dolari, ceea ce nu e deloc OK.

Punând mâna pe un LG G3 atunci când îl testa colegul Alex știu că terminalul are un cablu USB care se introduce destul de greu în portul dedicat și uneori trebuie forțat pentru a se atașa cum trebuie. O forțare repetată de acest gen ar putea duce la crăpături, deci aceasta ar putea fi una dintre cauzele problemei. Totuși, privim cu precauție povestea până ce vom avea și alte cazuri mai răspândite.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×