LG G3 ar putea fi un rival pe măsura lui Galaxy S5, sau chiar mai bun, conform presei din Coreea

2.928 ori
<b>LG G3 ar putea fi un rival pe măsura lui Galaxy S5, sau chiar mai bun, conform presei din Coreea</b>Așteptăm cu nerăbdare evenimentul Samsung Unpacked de lună viitoare și asta pentru că ne-ar putea aduce în sfârșit lansarea lui Galaxy S5. între timp presa din Coreea are un articol despre "the next big thing", dar nu din tabăra Samsung, ci LG....

Așteptăm cu nerăbdare evenimentul Samsung Unpacked de la sfarșitul acestei luni și asta pentru că ne-ar putea aduce în sfârșit lansarea lui Galaxy S5. între timp presa din Coreea are un articol despre "the next big thing", dar nu din tabăra Samsung, ci LG.

Ei scriu că LG G3 va fi un "Galaxy S5 killer", dar nu ar trebui să îl așteptăm prea curând. La MWC 2014 am putea doar să îl vedem pe LG G Pro 2, un phablet de 5.9 sau 6 inch, care probabil va lansa câteva funcții noi, o nouă interfața și noi funcții ale camerei. De abia în luna mai ar putea debuta LG G3, dotat cu un display 2K.

Informația vine de la ZDNet Coreea, care are surse de încredere. G3 ar putea avea elemente în comun cu LG G Flex, precum forma, posibilitatea de auto vindecare a spatelui sau chiar și acea ușoară flexibilitate. Să vedem pentru ce diagonală și procesor optează LG, deși un Snapdragon 805 pare opțiunea logică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×