LG G3 disponibil acum pe roșu și violet prin intermediul QuickMobile.ro

638 ori
<b>LG G3 disponibil acum pe roșu și violet prin intermediul QuickMobile.ro</b>Anunțate chiar acum câteva zile, iată că versiunile roșu și violet ale lui LG G3 ajung începând de astăzi și pe plan local prin intermediul celor de la QuickMobile.ro ce afișează un preț de 2.299 lei pentru modelele mai sus menționate. Din...

Anunțate chiar acum câteva zile, iată că versiunile roșu și violet ale lui LG G3 ajung începând de astăzi și pe plan local prin intermediul celor de la QuickMobile.ro ce afișează un preț de 2.299 lei pentru modelele mai sus menționate. Din câte era de așteptat, în interiorul device-ului vom găsi aceleași specificații tehnice, schimbările fiind doar de ordin estetic.

LG G3 beneficiază de un display Quad HD de 5.5 inch, un procesor quad-core de 2.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și laser pentru autofocus, funcție ce ne permite ca după realizarea fotografiilor să alegem punctele de focus.

Printre accesoriile speciale pe care i le putem atașa lui LG G3 se numără și arătoasa husă Quick Circle, model ce ne oferă detalii despre notificări și alte elemente utile prin intermediul unei ferestre rotunde.

Prețuri LG G3:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×