Viitoarea versiune Android intitulată pentru moment “L”, ar putea fi denumită oficial Lemon Meringue Pie

848 ori
<b>Viitoarea versiune Android intitulată pentru moment &ldquo;L”, ar putea fi denumită oficial Lemon Meringue Pie</b>Având parte de o mică apariție în cadrul conferinței Google I/O din acest an, noua versiune Android intitulată pentru moment &ldquo;L&rdquo;, ar putea ajunge oficial sub denumirea Lemon Meringue Pie, acest nume fiind momentan doar la stadiul de...

Având parte de o mică apariție în cadrul conferinței Google I/O din acest an, noua versiune Android intitulată pentru moment “L”, ar putea ajunge oficial sub denumirea Lemon Meringue Pie, acest nume fiind momentan doar la stadiul de zvon. Din câte știm, cei de la Google au tendința de a da nume destul de “dulci” versiunilor de Android, o serie de astfel de exemple fiind: Ice Cream Sandwich, JellyBean, sau KitKat.

Aflăm că noul nume de cod al viitoarei versiuni Android este LMP, nume ce va sta în spatele denumirii complete, și anume Lemon Meringue Pie. Cu toate că versiunea precedentă Android K avea ca nume de cod KLP (Key Lime Pie), aceasta a sosit până la urmă sub numele de Android 4.4 KitKat, lucru ce sugerează faptul că Google poate schimba acest aspect și pe ultima sută de metri înainte de lansarea pe piață.

Android 5.0 Lemon Meringue Pie

Cu toate acestea, există numeroase dovezi ce ne fac să credem că Android L va ajunge într-adevăr pe telefoanele noastre ca fiind Lemon Meringue Pie. Printre aceste dovezi avem și documentele de certificare WiFi ale tabletei HTC Flounder (Nexus 9) în cadrul cărora regăsim numele de cod LMP în denumirea firmware-ului.

Viitoarea versiune Android intitulată pentru moment “L”, ar putea fi denumită oficial Lemon Meringue Pie

De asemenea, același nume de cod LMP își face apariția și în bazele de date Android Open Source Project, cât și în ultimul SKD Android, detalii care se pot observa în imaginile din cuprinsul acestui articol. Dacă într-adevăr Android 5.0 se va numi Lemon Meringue Pie sau nu, rămâne de văzut.

Android 5.0 se va numi Lemon Meringue Pie

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×