Tableta Sony Xperia Z3 Compact ar putea veni la pachet cu 3 GB memorie RAM și display Full HD de 8 inch

678 ori
<b>Tableta Sony Xperia Z3 Compact ar putea veni la pachet cu 3 GB memorie RAM și display Full HD de 8 inch</b>Deși unul dintre cele mai vehiculate produse pregătite de Sony despre care se vorbește în aceste moment este smartphone-ul Xperia Z3, se pare că pe lângă acest device, vor mai exista și alte noutăți în cadrul expoziției IFA 2014 din acest an....

Deși unul dintre cele mai vehiculate produse pregătite de Sony despre care se vorbește în aceste moment este smartphone-ul Xperia Z3, se pare că pe lângă acest device, vor mai exista și alte noutăți în cadrul expoziției IFA 2014 din acest an. Printre noile produse am putea vedea și tableta Xperia Z3 Compact, device care a fost văzut recent într-un teaser Sony.

Printre posibilele specificațiile ale acestei tablete am putea regăsi un display TRILUMINOS de 8 inch cu rezoluție Full HD (1.920 x 1.080 pixeli) protejat de o sticlă anti-reflexie, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și o cameră foto de 8 megapixeli cu senzor Sony Exmor RS.

De asemenea, vom primi și o baterie de până la 5.000 mAh, certificare pentru rezistență la apă și praf, conectivitate LTE, NFC, cât și Bluetooth 4.0. Pe lângă aceste device-uri, Sony va aduce la IFA 2014 și noi accesorii de tip lentilă foto pentru smartphone-uri, cât și un nou televizor, cel mai posibil un model Ultra HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×