LG G3 S (Mini) disponibil deja la precomandă În Rusia pentru suma de 400$

Autor:  | Publicat în:  LG 496 ori
<b>LG G3 S (Mini) disponibil deja la precomandă În Rusia pentru suma de 400$</b>După numeroase zvonuri și scăpări de imagini cu versiunea Mini a lui LG G3, iată că acest device este pe cale să fie lansat oficial cât de curând, în cursul zilei de ieri terminalul în cauză primind chiar și certificare de la TEENA (Centrul...

După numeroase zvonuri și scăpări de imagini cu versiunea Mini a lui LG G3, iată că acest device este pe cale să fie lansat oficial cât de curând, în cursul zilei de ieri terminalul în cauză primind chiar și certificare de la TEENA (Centrul de Certificare al Echipamentelor Electronice din China).

De asemenea, aflăm că varianta mini a lui LG G3 se va numi LG G3 S, denumire ce se va aplica pe piața europeană, lucru pe care îl aflăm prin intermediul celor de la mobiltelefon.ru. Potrivit acestora, LG G3 S este deja disponibil la precomandă în Rusia pentru suma de aproximativ 400$.

LG G3 Beam

LG G3 S va dispune de un display HD de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 400 tactat la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto de 8 megapixeli și o cameră secundară de 1.3 megapixeli. La fel ca și modelul flaghsip, LG G3 S va beneficia de sistemul de autofocus prin laser.

LG G3 S (Mini) disponibil deja la precomandă În Rusia pentru suma de 400$

Totodată, telefonul va mai aduce la pachet o baterie de 2.540 mAh și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Din punct de vedere al dimensiunilor, LG G3 S măsoară 137.7 mm în lungime, 69.6 mm în lățime și 10.3 mm în grosime.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×