LG G3 și G2 Pro vor beneficia de un senzor pentru amprente

1.578 ori
<b>LG G3 și G2 Pro vor beneficia de un senzor pentru amprente</b>Cu toate că nu este o tehnologie atât de utilă, scanarea amprentelor a început să fie o soluție din ce în ce mai implementată de către producătorii de smartphone-uri, un astfel de exemplu fiind iPhone 5s sau HTC One Max. &nbsp; Potrivit unui...

Cu toate că nu este o tehnologie atât de utilă, scanarea amprentelor a început să fie o soluție din ce în ce mai implementată de către producătorii de smartphone-uri, un astfel de exemplu fiind iPhone 5s sau HTC One Max.

Potrivit unui raport, se pare că și cei de la LG pregătesc un senzor pentru amprente ce va fi integrat pe noul flagship LG G3 și pe phablet-ul LG G2 Pro. Senzorul de amprente va fi situat în partea din spate, lucru ce era de așteptat, ținând cont de faptul că LG G2 a fost primul terminal care a venit cu butoane de volum și power amplasate pe partea din spate.

De asemenea, odată cu acest raport, mai aflăm și că LG G2 ar fi trebuit să aibă inițial un senzor pentru amprente, dar acest lucru nu s-a mai concretizat datorită faptului că procesul de dezvoltare ar fi durat prea mult și astfel a trebuit să fie amânat. Posibila dată de lansare a lui LG G3 ar putea fi luna mai. Rămâne de văzut dacă acesta va integra sau nu un senzor de amprente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×