HTC One M8 apare Într-un nou concept, În care renunță la butoane capacitive și are ecran cu margini subțiri

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.367 ori
<b>HTC One M8 apare Într-un nou concept, În care renunță la butoane capacitive și are ecran cu margini subțiri</b>Dacă în ultima vreme scăpările de imagini cu noul HTC One s-au rărit, ei bine ne mulțumim cu conceptele intre timp, cum e cazul celui de mai jos. Realizat de către Nikolai Prettner și postat pe Google+, acest design nu schimba foarte multe față...

Dacă în ultima vreme scăpările de imagini cu noul HTC One s-au rărit, ei bine ne mulțumim cu conceptele intre timp, cum e cazul celui de mai jos. Realizat de către Nikolai Prettner și postat pe Google+, acest design nu schimba foarte multe față de HTC One, dar totuși ne oferă o nouă viziune asupra lui M8.

Observăm că terminalul are marginile mai mici ale ecranului în comparație cu predecesorul său și mai remarcăm și dispariția butoanelor capacitive din partea inferioară. Ne așteptam ca handsetul să vină cu un ecran Full HD de 5 inch, un procesor quad core Snapdragon 800, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și o baterie de 2900 mAh, plus slot microSD.

Ca OS vom avea Android 4.4 KitKat, probabil cu interfața HTC Sense 6.0 aplicată peste. Se vehiculează tot mai mult o teorie legată de senzori duali pentru cameră, permițând o captură în stil Lytro, cu posibilitatea de refocalizare după captura foto. încă nu e clar ce nume va avea acest telefon, fie că va fi HTC One Plus, One+ sau chiar neinspiratul HTC One 2.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×