LG G3 Stylus primește primul preț În India: 348 de dolari

1.356 ori
<b>LG G3 Stylus primește primul preț În India: 348 de dolari</b>LG pregătește lansarea handsetului G3 Stylus în India, acest terminal oferind un design similar cu al lui G3, dar într-o versiune cu dotări mai modeste. Noul model costă 348 de dolari și este listat pe site-ul oficial LG India, fără o dată...

LG pregătește lansarea handsetului G3 Stylus în India, acest terminal oferind un design similar cu al lui G3, dar într-o versiune cu dotări mai modeste. Noul model costă 348 de dolari și este listat pe site-ul oficial LG India, fără o dată clară de lansare totuși.

​

Acest device vine cu un stylus la pachet și integrează un display qHD de 5.5 inch, Android 4.4.4 cu interfața customizata LG și un procesor quad core de 1.3 GHz. Tot la bord se afla o baterie de 3000 mAh și 1 GB RAM, plus o cameră principală de 13 megapixeli în spate și una frontală de 1.3 MP. La interior avem 8 GB stocare, iar slotul microSD oferă încă 32 GB prin intermediul cardurilor de memorie.

LG G3 Stylus oferă și suport pentru WiFi, WiFi Direct, Bluetooth 4.0, USB, NFC și GPS. în plus el include funcțiile trademark LG, de la Gesture Camera Shot, la Knock Code, Smart Keyboard, Touch and Shoot până la Quick Memo+ și suport pentru carcase Quick Circle. Ca și LG G3 și G2, acest model are butoanele de volum și On/Off plasate în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×