Încă un telefon midrange cu LTE: Samsung SM-G5109 primește aprobarea de la TENAA și Bluetooth SIG

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.452 ori
<b>Încă un telefon midrange cu LTE: Samsung SM-G5109 primește aprobarea de la TENAA și Bluetooth SIG</b>Iată încă un model Samsung care ajunge astăzi pe Internet, de această dată sub numele de cod SM-G5109. El a primit aprobarea de la Bluetooth SIG și de la autoritatea chineză TENAA, pregătindu-se pentru un debut asiatic. &nbsp; Acest model este o...

Iată încă un model Samsung care ajunge astăzi pe Internet, de această dată sub numele de cod SM-G5109. El a primit aprobarea de la Bluetooth SIG și de la autoritatea chineză TENAA, pregătindu-se pentru un debut asiatic.

Acest model este o variantă a lui SM-G510 și a lui G5108, care la rândul său a primit certificarea TENAA, versiunea chineză a lui FCC. Listarea TENAA include și imagini și specificații ale terminalului, iar acest model vine cu un display de 4.8 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli, un procesor quad core de 1.2 GHz și 1 GB RAM. Avem la bord și 8 GB stocare și în spatele handsetului se afla o cameră de 8 MP.

Încă un telefon midrange cu LTE: Samsung SM-G5109 primește aprobarea de la TENAA și Bluetooth SIG

Samsung SM-G5109 rulează Android 4.4.4 și dispune de o cameră frontală de 5 MP. Acest model va fi vândut de către China Mobile și are și inscripția 4G LTE pe spate, deci va suporta acest tip de conectivitate. Capacul sau din spate poate fi înlăturat pentru a oferi acces la baterie și slotul microSD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×