LG G3 Stylus va fi lansat oficial până la sfârșitul trimestrului 3 din acest an; vine cu dotări mid-range

944 ori
<b>LG G3 Stylus va fi lansat oficial până la sfârșitul trimestrului 3 din acest an; vine cu dotări mid-range</b>Ajuns pe web acum câteva zile &ldquo;din greșeală&rdquo; în cadrul unui clip promoțional, LG G3 Stylus va fi un nou phablet foarte atractiv din portofoliul companiei sud-coreene, device despre care aflăm noi informații astăzi. Deși ne așteptam...

Ajuns pe web acum câteva zile “din greșeală” în cadrul unui clip promoțional, LG G3 Stylus va fi un nou phablet foarte atractiv din portofoliul companiei sud-coreene, device despre care aflăm noi informații astăzi. Deși ne așteptam ca acesta să ne pună la dispoziție dotări high-end ca și flagship-ul LG G3, se pare că ne vom mulțumi cu specificații mai slabe.

Potrivit unei surse din industrie, se pare că LG G3 Stylus va fi lansat oficial până la sfârșitul trimestrului 3 din acest an. De asemenea, ni se aduce la cunoștiință că acest nou terminal nu va fi un rival pentru Galaxy Note 4, dotările sale fiind tipice pentru un device din categoria mid-range.

Printre posibilele sale specificații am putea avea un display HD de 5.7 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli, o cameră secundară de 1.3 megapixeli, suport 4G LTE, sistemul de operare Android 4.4 KitKat și un stylus dedicat.

Din punct de vedere al specificațiilor înșiruite mai sus, ne așteptăm ca LG G3 Stylus să ajungă pe piață la un preț similar cu cel al lui HTC Desire 816, un phablet care poate fi achiziționat pentru suma de 1.399 lei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×