Lenovo Vibe Z2 Pro Își face apariția În cadrul unei prime recenzii; aflăm prețul de pre-comandă și rezultatele unor benchmark-uri

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 2.519 ori
<b>Lenovo Vibe Z2 Pro Își face apariția În cadrul unei prime recenzii; aflăm prețul de pre-comandă și rezultatele unor benchmark-uri</b>Lansat acum două zile, Lenovo Vibe Z2 Pro este cu siguranță un terminal de top, atât prin prisma dotărilor sale, cât și prin design-ul foarte atractiv. Astăzi, prin intermediul celor de la hi-tech.mail.ru avem ocazia să aruncăm o privire asupra...

Lansat acum două zile, Lenovo Vibe Z2 Pro este cu siguranță un terminal de top, atât prin prisma dotărilor sale, cât și prin design-ul foarte atractiv. Astăzi, prin intermediul celor de la hi-tech.mail.ru avem ocazia să aruncăm o privire asupra unui review detaliat pentru terminalul în cauză.

Printre specificațiile de top ale lui Lenovo Vibe Z2 Pro se numără un display Quad HD de 6 inch (2.560 x 1.440 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM, un GPU Adreno 330, 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto de 16 megapixeli ce poate filma la rezoluție 4K și suport dual-SIM.

Lenovo Vibe Z2 Pro - Back

Acest terminal aduce o baterie de 4.000 mAh, componentă ce se află inclusă într-o carcasă ce cântărește 179 grame și care măsoară doar 7.7 mm. Ținând cont de aceste dimensiuni, Vibe Z2 Pro poate fi numit drept cel mai compact device de 6-inch de pe piață. Aflăm că prețul de precomandă în Rusia este de 827$ (2,750 lei).

Lenovo Vibe Z2 Pro Își face apariția În cadrul unei prime recenzii; aflăm și prețul de pre-comandă

Din punct de vedere al display-ului încorporat, Lenovo Vibe Z2 Pro poate fi comparat cu LG G3, terminal ce dispune tot de un panou Quad HD, dar unul mai mic (5.5 inch). Astfel, noul flagship Lenovo primește titlul și pentru cel mai subțire device Quad HD de pe piață, carcasa sa având o talie de 7.7 mm vs. LG G3 (8.9 mm).

Lenovo Vibe Z2 Pro comparat cu LG G3

Aruncând o privire asupra design-ului său, observăm că Lenovo Vibe Z2 Pro dispune de un panou frontal a cărui suprafață este ocupată în mare parte de către display-ul de 6 inch, mai precis 80%. După cum am aflat, carcasa acestuia este realizată în totalitate din metal, un material ce oferă un look premium.

Lenovo Vibe Z2 Pro

Cu toate acestea, vor fi și unele puncte negative, ca și numeroasele zgârieturi vizibile, sau înlocuirea capacului bateriei, lucru ce se poate dovedi a fi costisitor. La capitolul porturi, remarcăm un slot pentru cele două cartele microSIM, butoanele de volum, butonul de unlock, un jack audio de 3.5 mm și o grilă pentru difuzor în partea de jos.

Benchmark Lenovo Vibe Z2 Pro

Ajungând la ecran, așa cum am aflat anterior, Lenovo Vibe Z2 Pro dispune de un panou IPS LCD de 6 inch ce oferă o rezoluție Quad HD, o densitate a pixelilor de 490ppi și o luminozitate de 532 unități lux. Din punct de vedere hardware, Vibe Z2 Pro nu dezamăgește deloc prin al său chip Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974-AC) tactat la 2.5 GHz. După cum putem vedea, acesta obține 38.816 puncte în AnTuTu și 15.821 puncte în 3D Mark.

Interfata Lenovo Vibe Z2 Pro - Vibe UI

Aflăm și faptul că bateria lui Vibe Z2 Pro oferă o autonomie de 9.5 ore de playback media cu luminozitatea setată la maxim. Trecând la cameră, suntem întâmpinați de un senzor de 16 megapixeli ce poate realiza captură video 4K, captură slow-motion, sau filmare HDR, o serie de fotografii fiind disponibile mai jos.

Fotografii realizate cu Lenovo Vibe Z2 Pro

Pe partea software, suntem introduși în cadrul interfeței grafice Vibe UI care oferă un look simplist și multe opțiuni de customizare prin intermediul unor teme integrate la pachet. Ca o mică concluzie, se pare că Lenovo Vibe Z2 Pro este un device care își merită cuvintele de laudă aduse. V-ați achiziționa un astfel de phablet?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×