LG G4 ajunge și la MarketOnline.ro cu prețuri ce pornesc de la 2.548 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.260 ori
<b>LG G4 ajunge și la MarketOnline.ro cu prețuri ce pornesc de la 2.548 lei</b>Dacă prețul afișat de Orange pentru modelul LG G4 acum c&acirc;teva zile, era unul dintre cele mai bune de pe piața locală, iată că astăzi și cei de la MarketOnline listează telefonul &icirc;n stoc, at&acirc;t &icirc;n versiunile cu capac din...

Dacă prețul afișat de Orange pentru modelul LG G4 acum câteva zile, era unul dintre cele mai bune de pe piața locală, iată că astăzi și cei de la MarketOnline listează telefonul în stoc, atât în versiunile cu capac din plastic, cât și în cele cu spate din piele. Prețurile pentru LG G4 încep la MarketOnline de la 2.549 lei și se opresc la 2.699 lei.

Această sumă este iată cu până la 700 lei mai mică față de alte flagship-uri deja ajunse pe piață ca și Samsung Galaxy S6 (3.199 lei), respectiv HTC ONE M9, telefon ce este vândut în jurul valorii de 3.300 lei.

După cum bine știm, LG G4 dispune de un display Quad HD Quantum de 5.5 inch, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD. Avem la dispoziție o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli și baterie de 3.000 mAh.

Prețuri LG G4:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×