Microsoft pregătește OneClip; un serviciu de luat notițe disponibil pe platforme multiple

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 666 ori
<b>Microsoft pregătește OneClip; un serviciu de luat notițe disponibil pe platforme multiple</b>Din c&acirc;te aflăm astăzi, se pare că cei de la Microsoft pregătesc un nou serviciu denumit OneClip, acesta fiind testat &icirc;n aceste momente at&acirc;t pe platforma desktop Windows, c&acirc;t și pe telefoanele Windows Phone/ Mobile. &Icirc;n...

Din câte aflăm astăzi, se pare că cei de la Microsoft pregătesc un nou serviciu denumit OneClip, acesta fiind testat în aceste momente atât pe platforma desktop Windows, cât și pe telefoanele Windows Phone/ Mobile. În același timp, câteva capturi de ecran din aplicația desktop și-au făcut apariția pe web, acestea fiind afișate mai jos.

Potrivit unui utilizator ce a avut ocazia să testeze aplicația, aceasta ne permite stocarea unei capturi de ecran, a unui număr de telefon, sau a unei adrese, detalii ce pot fi accesate la nevoie de oriunde. Vom putea accesa aceste informații de pe un terminal iOS, Android, Windows, sau unul Windows Phone.

Microsoft pregătește OneClip; un serviciu de luat notițe disponibil pe platforme multiple

În imaginea de mai sus remarcăm că aplicația ne va oferi și posibilitatea de stocare a imaginilor, mesajelor, și chiar a unor adrese web. Tot de aici putem înregistra și un nou device în aplicație prin intermediul unui cod primit pe telefon. Din câte se pare, nu va exista o limită a numărului de terminale ce pot fi înregistrate.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×