LG G4 disponibil în România de pe 17 mai la precomanda prin Orange; Din iunie la toţi operatorii locali!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.288 ori
<b>LG G4 disponibil în România de pe 17 mai la precomanda prin Orange; Din iunie la toţi operatorii locali!</b>LG a anunţat astăzi că telefonul LG G4 va fi disponibil &icirc;n ţara noastră &icirc;n următoarele săptăm&acirc;ni, urm&acirc;nd să fie oferit de către Orange Rom&acirc;nia la precomandă de pe 17 mai. Vă reamintim că handsetul a fost anunţat...

LG a anunţat astăzi că telefonul LG G4 va fi disponibil în ţara noastră în următoarele săptămâni, urmând să fie oferit de către Orange România la precomandă de pe 17 mai. Vă reamintim că handsetul a fost anunţat pe 28 aprilie şi pe 29 am realizat şi primul nostru preview hands on cu acest device.

El a fost deja pus în vânzare în Coreea de Sud, tot pe 29 şi se remarcă prin faptul că oferă o versiune cu capac spate acoperit cu piele. Revenind la piaţa locală, noul smartphone va fi disponibil la toţi operatorii de telefonie mobilă din iunie. Încă nu avem un preţ, dar ne aşteptam la o sumă în jurul a 3000 de lei pentru acest model, la liber.

Smartphone-ul are un display Quad HD de 5.5 inch, cu panou Quantum LCD, iar la bord se afla şi o cameră principală de 16 megapixeli, cu deschidere F/1.8, phase detection autofocus şi senzor RGB. Camera oferă şi stabilizare optică cu 3 axe şi e însoţita de un senzor frontal de 8 MP pentru captura selfie. La capitolul procesor LG a optat pentru un hexa core Snapdragon 808.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×