Samsung Galaxy Alpha (G850F) este actualizat la Android Lollipop în România

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.338 ori
<b>Samsung Galaxy Alpha (G850F) este actualizat la Android Lollipop în România</b>&Icirc;n timp ce terminalele lansate &icirc;n trecut de către Samsung sunt neglijate atunci c&acirc;nd vine vorba de suportul software, iată că modelele mai recente se pot bucura de cea mai nouă versiune Android relativ rapid. Este și cazul lui...

În timp ce terminalele lansate în trecut de către Samsung sunt neglijate atunci când vine vorba de suportul software, iată că modelele mai recente se pot bucura de cea mai nouă versiune Android relativ rapid. Este și cazul lui Samsung Galaxy Alpha G850F, un telefon cu carcasă uni-body și senzor de amprente.

Prin intermediul cititorului nostru Robert Cătălin, căruia îi mulțumim pe această cale pentru pontul trimis, aflăm că modelul Galaxy Alpha G850F cumpărat la liber în România este actualizat la Android 5.0 Lollipop începând de astăzi.

Samsung Galaxy Alpha Android 5.0 Lollipop

Din punct de vedere hardware, Galaxy Alpha beneficiază de un display HD Super Amoled de 4.7 inch, un procesor octa-core Exynos 5430, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 12 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli. Puteți arunca o privire mai detaliată și asupra recenziei noastre chiar aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×