Veniturile HTC au scăzut cu aproape 40% în luna aprilie, din cauza cererii scăzute a lui HTC One M9

824 ori
<b>Veniturile HTC au scăzut cu aproape 40% în luna aprilie, din cauza cererii scăzute a lui HTC One M9</b>Se pare că HTC a avut o lună aprilie dezamăgitoare, veniturile companiei scăz&acirc;nd cu aproape 40% &icirc;n ultimele 30 de zile. Un analist a afirmat că firma nu a răspuns eficient şi coerent acuzaţiilor de supra&icirc;ncălzire aduse...

Se pare că HTC a avut o lună aprilie dezamăgitoare, veniturile companiei scăzând cu aproape 40% în ultimele 30 de zile. Un analist a afirmat că firma nu a răspuns eficient şi coerent acuzaţiilor de supraîncălzire aduse procesorului Snapdragon 810, publicul rămânând în ceaţă.

Astfel, vânzările lui HTC One M9 au avut de suferit, din cauza acestei probleme, deşi ea a fost rezolvată prin thermal throttling. După cum se vede şi în graficul de mai sus, valoarea acţiunilor HTC e în picaj în ultima lună, semn că lucrurile nu merg bine pentru creatorul seriei One. Veniturile pe luna aprilie au fost de 439.95 milioane de dolari, în scădere cu aproape 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Suma este şi cu 32.36% mai mică decât cea din martie, o discrepanţă destul de mare pentru un producător de telefoane. Cererea scăzută a lui HTC One M9 ar fi principala problemă aici, dar am fi crezut că modelele midrange HTC vor compensa pentru acesta... Reputaţia proastă a lui Snapdragon 810 a dus şi la o precauţie a operatorilor, care nu s-au grăbit să mai încheie contracte pentru One M9 şi să îl promoveze la fel de mult.

Estimările analiştilor arată că One M9 ar putea ajunge la 4.5 milioane de unităţi livrate în 2015, faţă de 7 şi 8 milioane cât au atins M7 şi M8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×