LG G4 primeşte un nou teaser video, care confirmă ecranul său Quad HD, acum mai luminos; Avem şi detalii despre procesorul Snapdragon 808 (Video)

798 ori
<b>LG G4 primeşte un nou teaser video, care confirmă ecranul său Quad HD, acum mai luminos; Avem şi detalii despre procesorul Snapdragon 808 (Video)</b>LG G4 continuă să primească teasere şi scăpări &icirc;n avampremiera lansării de pe 28 aprilie. Azi vedem un clip oficial cu detalii despre ecranul său, care are rezoluţia Quad HD confirmata cu această ocazie. &nbsp; &Icirc;n plus, a apărut şi...

LG G4 continuă să primească teasere şi scăpări în avampremiera lansării de pe 28 aprilie. Azi vedem un clip oficial cu detalii despre ecranul său, care are rezoluţia Quad HD confirmata cu această ocazie.

În plus, a apărut şi o fotografie în care terminalul rulează aplicaţia CPU-Z, ce oferă detalii despre dotările sale. Teaserul video de mai jos ne spune că "nu toate ecranele Quad HD sunt la fel" şi promite o luminozitate cu 25% mai mare şi o gamă a culorilor cu 20% mai largă. Toate acestea vor fi oferite pe panoul Quantum IPS de pe LG G4.

LG G4 primeşte un nou teaser video, care confirmă ecranul său Quad HD, acum mai luminos; Avem şi detalii despre procesorul Snapdragon 808 (Video)

Creşterea de luminozitate şi gama amplă de culori e reprezentată în comparaţie cu LG G3, din câte ştim. În ce priveşte imaginea cu CPU-Z, se confirmă că vom primi un procesor Qualcomm Snapdragon 808 bazat pe proces de producţie de 20 nm, cu arhitectură Cortex A57 şi A53, iar acesta va fi un CPU hexa core. G4 va sosi în versiuni cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare, sau 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Diagonală să va fi de 5.5 inch şi vom avea la bord şi o cameră de 16 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×