UTOK pune la bătaie un Seat Leon și 3 vouchere de 500 euro! Iată cum puteți participa

558 ori
<b>UTOK pune la bătaie un Seat Leon și 3 vouchere de 500 euro! Iată cum puteți participa</b>Poate unul dintre cele mai interesante concursuri organizate p&acirc;nă acum de către o companie rom&acirc;nească, este și cel UTOK prin care participanții au ocazia să plece acasă cu un nou Seat Leon. Modalitate de &icirc;nscriere implică totuși...

Poate unul dintre cele mai interesante concursuri organizate până acum de către o companie românească, este și cel UTOK prin care participanții au ocazia să plece acasă cu un nou Seat Leon. Modalitate de înscriere implică totuși achiziția unuia dintre următoarele telefoane din magazinele Altex sau MediaGalaxy: Fury, Stellar Elite, Q50, 500D, D45w, D40, sau D35w.

Ulterior, tot ce avem de făcut este să ne înscriem produsul achiziționat în aplicația Facebook UTOK. De asemenea, la finalul campaniei (30 aprilie), vor fi extrase și 100 persoane care vor fi răsplatite cu un rucsac Samsonite, în timp ce alți 3 norocoși vor beneficia de un voucher de 500 euro pentru a-și plănui o vacanță de neuitat.

Aflați că cel mai ieftin telefon care intră în această promoție, este UTOK D35w, device cu preț de doar 249 lei a cărui achiziție v-ar putea aduce un Seat LEON. Vă puteți înscrie până joi, 30 aprilie la ora 17:59. Multă baftă tuturor!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×