LG G4 va fi lansat în magazinele din Coreea de Sud pe 29 aprilie

Autor:  | Publicat în:  LG 742 ori
<b>LG G4 va fi lansat în magazinele din Coreea de Sud pe 29 aprilie</b>Nu e o practică neobişnuită ca un telefon proaspăt anunţat să ajungă şi &icirc;n magazin a doua zi, mai ales &icirc;n ţara sa de baştină. Brandurile asiatice aplică de obicei această strategie, iar acum LG a anunţat că flagshipul G4 va sosi...

Nu e o practică neobişnuită ca un telefon proaspăt anunţat să ajungă şi în magazin a doua zi, mai ales în ţara sa de baştină. Brandurile asiatice aplică de obicei această strategie, iar acum LG a anunţat că flagshipul G4 va sosi deja în magazine pe 29 aprilie.

Telefonul va fi prezentat oficial pe 28 aprilie, în cadrul unui eveniment special, care a primit o serie de teasere şi invitaţii asociate. LG G4 este aşteptat să fie un telefon foarte interesant, mai ales prin prisma acelui spate din piele, care va scoate cu siguranţă în evidenţă handsetul. Au existat în ultimele zile informaţii că G4 va ajunge în magazine de abia pe 31 mai, ceea ce ar fi destul de târziu.

Totuşi, se pare că informaţiile au fost eronate şi telefonul va fi disponibil de fapt începând cu 29 aprilie, cel puţin în Coreea de Sud. Aparent, produsul poate fi rezervat chiar de acum în magazine. Se pare că noul flagship va avea parte de două evenimente de lansare pe 28 ale acestei luni, în Londra şi New York. El va aduce un ecran Quad HD de 5.5 inch, camera de 16 megapixeli, procesor Snapdragon 808 şi 3 sau 4 GB RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×