LG G4 White Gold Edition debutează în Coreea de Sud; Terminalul are un nou look şi e destinat publicului feminin

1.153 ori
<b>LG G4 White Gold Edition debutează în Coreea de Sud; Terminalul are un nou look şi e destinat publicului feminin</b>LG tocmai a anunţat &icirc;ncă o variantă de culoare pentru faimosul LG G4, de această dată fiind vorba de o ediţie specială "White Gold". Handsetul e deja pus &icirc;n v&acirc;nzare &icirc;n Coreea de Sud &icirc;n această versiune şi ar fi...

LG tocmai a anunţat încă o variantă de culoare pentru faimosul LG G4, de această dată fiind vorba de o ediţie specială "White Gold". Handsetul e deja pus în vânzare în Coreea de Sud în această versiune şi ar fi destinat publicului tânăr şi celui feminin.

După cum indica şi numele acest smartphone vine pe alb şi auriu şi nu, nu e vorba de metal preţios aici, în cazul în care vă întrebaţi. Muchiile telefonului sunt vopsite în auriu, iar zona frontală şi spatele sunt albe. Nu pot să spun că mă şochează această abordare de design, mai ales că am văzut-o la Gionee de exemplu de câteva ori deja.

Capacul spate al lui LG G4 White Gold Edition este unul mat şi simplu, deci diferit de cele acoperite cu piele de pe variantele negre, maron sau marsalla ale lui G4. Între timp specificaţiile rămân la fel, inclusiv procesorul hexa core Snapdragon 808, ecranul Quad HD de 5.5 inch şi camera de 16 MP. Preţul unui astfel de device este de 600 de dolari la liber. Nu ştim dacă această versiune va ajunge şi în Europa, dar e foarte posibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×