Urmașul lui LG V10 (V20/V11) ar putea sosi în septembrie alături de un procesor LG Nuclun 2

1.426 ori
<b>Urmașul lui LG V10 (V20/V11) ar putea sosi în septembrie alături de un procesor LG Nuclun 2</b>După ce în luna decembrie a anului trecut apăreau zvonuri potrivit cărora LG urmează să aducă procesorul LG Nuclun 2 pe succesorul lui V10. Astăzi apar din nou informații referitoare la LG V20, telefon care aparent va fi lansat oficial chiar în luna

Chiar în luna decembrie a anului trecut apăreau pe web informații potrivit cărora procesorul LG Nuclun 2 urmează să fie adus la bordul lui LG V20 - terminal din urmă ce este adus din nou în discuții acum. Direct din partea publicației coreene Korea ETNews aflăm că lansarea noului phablet ar fi pregătită pentru luna septembrie a acestui an, detaliu ce ne poate indica faptul că acesta este flagship-ul LG din partea a 2-a a anului.

Procesorul în cauză ar urma să fie dezvoltat de către TSMC pe baza procesului de 16 nm, fiind vorba despre un chip octa-core cu 4 nuclee Cortex-A72 tactate la o frecvență de 2.1 GHz + alte 4 nuclee Cortex-A53 de 1.5 GHz. Cât despre telefon, nu se cunosc prea multe detalii până în acest moment, dar ne așteptăm ca o serie de elemente să fie păstrate de la LG V10.

Ne referim la display-ul secundar, la scanner-ul de amprente și la certificarea pentru rezistența la șocuri. Posibil ca diagonala de 5.7 inch și rezoluție Quad HD să fie de asemenea păstrate, iar la capitolul memorie ne așteptăm la 4 sau poate chiar 6 GB RAM. În cazul în care succesorul lui LG V10 este unul real, cu siguranță trebuie să ne așteptăm la sosirea unor imagini sau listări benchmark cu acesta în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×