Urmașul lui LG V10 (V20/V11) ar putea sosi în septembrie alături de un procesor LG Nuclun 2

1.402 ori
<b>Urmașul lui LG V10 (V20/V11) ar putea sosi în septembrie alături de un procesor LG Nuclun 2</b>După ce în luna decembrie a anului trecut apăreau zvonuri potrivit cărora LG urmează să aducă procesorul LG Nuclun 2 pe succesorul lui V10. Astăzi apar din nou informații referitoare la LG V20, telefon care aparent va fi lansat oficial chiar în luna

Chiar în luna decembrie a anului trecut apăreau pe web informații potrivit cărora procesorul LG Nuclun 2 urmează să fie adus la bordul lui LG V20 - terminal din urmă ce este adus din nou în discuții acum. Direct din partea publicației coreene Korea ETNews aflăm că lansarea noului phablet ar fi pregătită pentru luna septembrie a acestui an, detaliu ce ne poate indica faptul că acesta este flagship-ul LG din partea a 2-a a anului.

Procesorul în cauză ar urma să fie dezvoltat de către TSMC pe baza procesului de 16 nm, fiind vorba despre un chip octa-core cu 4 nuclee Cortex-A72 tactate la o frecvență de 2.1 GHz + alte 4 nuclee Cortex-A53 de 1.5 GHz. Cât despre telefon, nu se cunosc prea multe detalii până în acest moment, dar ne așteptăm ca o serie de elemente să fie păstrate de la LG V10.

Ne referim la display-ul secundar, la scanner-ul de amprente și la certificarea pentru rezistența la șocuri. Posibil ca diagonala de 5.7 inch și rezoluție Quad HD să fie de asemenea păstrate, iar la capitolul memorie ne așteptăm la 4 sau poate chiar 6 GB RAM. În cazul în care succesorul lui LG V10 este unul real, cu siguranță trebuie să ne așteptăm la sosirea unor imagini sau listări benchmark cu acesta în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×