SanDisk anunţa livrarea primelor carduri microSD de 200 GB în decembrie

703 ori
<b>SanDisk anunţa livrarea primelor carduri microSD de 200 GB în decembrie</b>&Icirc;n vreme ce LG a dat startul "balului" cu suport pentru carduri microSD de p&acirc;nă la 2 TB pe terminalele sale, iată că noi ne pregătim deocamdată să primim cardurile de 200 GB. SanDisk a anunţat că primele sale carduri microSD de acest...

În vreme ce LG a dat startul "balului" cu suport pentru carduri microSD de până la 2 TB pe terminalele sale, iată că noi ne pregătim deocamdată să primim cardurile de 200 GB. SanDisk a anunţat că primele sale carduri microSD de acest tip vor începe să fie livrate din decembrie.

E vorba despre carduri "SanDisk Ultra Premium Edition microSDXC UHS-I" care vin cu garanţie pe 10 ani. Un produs de acest gen costă 249 dolari pe Amazon şi poate stoca până la 20 de ore de clipuri video Full HD şi transfera până la 1200 de fotografii pe minut. E promisă aici o viteză de transfer de până la 90 MB/s. Un card microSD de acest tip vine şi cu adaptor SD şi este rezistent la apă şi temperaturi extreme, dar şi la şocuri.

Cardul SanDisk de 200 GB rezista şi la raxe X şi chiar la magnetizare. În condiţiile în care un minut de captură video 4K pe un smartphone de nouă generaţie ocupa între 350 şi 400 MB, asta înseamnă că vom avea nevoie de carduri de genul pentru a stoca concerte întregi în 4K (9 ore pe un card SanDisk de 200 GB).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×