LG G5 apare în noi randări 3D, inclusiv un clip video: mai lung şi mai subţire decât LG G4 (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 509 ori
<b>LG G5 apare în noi randări 3D, inclusiv un clip video: mai lung şi mai subţire decât LG G4 (Video)</b>LG G5 a apărut pe web sub formă de lista de specificaţii, deci nu putem spune că ne surprinde să vedem o listă cu dotările sale. Ce ne surprinde totuşi e că după c&acirc;teva imagini cu carcase şi randari posibile, azi apar şi randări 3D cu...

LG G5 a apărut pe web sub formă de lista de specificaţii, deci nu putem spune că ne surprinde să vedem o listă cu dotările sale. Ce ne surprinde totuşi e că după câteva imagini cu carcase şi randari posibile, azi apar şi randări 3D cu aerul de schiţe oficiale pentru acelaşi flagship.

Informaţiile apărute până acum pe web au fost adunate de Techconfigurations.com, care au creat randarile 3D din acest articol şi clipul de mai jos. LG G5 are în această versiune un ecran Quad HD de 5.6 inch, un procesor Snapdragon 820 şi 4 GB RAM. În spate se afla o cameră duala, cu un modul de 16 megapixeli şi unul de 8 megapixeli şi probabil cu posibilitatea de a alege punctul de focalizare după ce capturăm fotografia.

LG G5 va fi puţin mai lung decât LG G4 (149.4 mm), dar şi mai subţire, având o talie de 8.2 mm, faţă de cea de 9.8 mm a modelului de anul trecut. În zona inferioară se va afla portul USB Type C, grila pentru difuzor şi microfonul, în vreme ce sus avem jackul audio şi microfonul pentru anularea zgomotului. Butoanele de volum se afla în stânga, iar slotul SIM în dreapta.

Sub camera principală e probabil un scanner de amprente, ce ar putea avea şi rol de buton Home. Va reuşi LG să se impună cu o cameră duala pe un flagship în anul 2016? A mai fost încercat acest lucru şi de către HTC şi tot de LG cu câţiva ani în urmă, dar fără succes.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×