Gecko, alternativa la Windows Mobile App Store?

Autor:  | Publicat în:  Software 1.178 ori
<b>Gecko, alternativa la Windows Mobile App Store?</b>Aceiasi membri XDA Developer, care ne-au obisnuit cu cele mai originale softuri Windows Mobile au dezvoltat recent o alternativa la Apple App Store, dar una menita sa ofere publicului aplicatii Windows Mobile. Purtand numele de Gecko, serviciul permite...

Aceiasi membri XDA Developer, care ne-au obisnuit cu cele mai originale softuri Windows Mobile au dezvoltat recent o alternativa la Apple App Store, dar una menita sa ofere publicului aplicatii Windows Mobile.

Purtand numele de Gecko, serviciul permite posesorilor de terminale WM sa descopere si instaleze noi softuri. Exista si o problema totusi: nu exista inca vreo metoda de a obtine profit din aceasta idee si de a taxa consumatorii care descarca tot soiul de continuturi pe mobil. Asta inseamna ca magazinul online Gecko va pune la dispozitie doar softuri gratuite deocamdata.

Astfel fanaticii Windows Mobile vor trebui sa descarce cat mai multe aplicatii si asta pana ce Gecko nu este vandut vreunei companii, care sa il transforme intr-o vaca buna de muls. Printre programele oferite de acest magazin de softuri se numara si un numar destul de mare de jocuri pentru telefoane mobile.

Sursa: Blog.mobilegamesblog.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×