Gecko, alternativa la Windows Mobile App Store?

Autor:  | Publicat în:  Software 1.197 ori
<b>Gecko, alternativa la Windows Mobile App Store?</b>Aceiasi membri XDA Developer, care ne-au obisnuit cu cele mai originale softuri Windows Mobile au dezvoltat recent o alternativa la Apple App Store, dar una menita sa ofere publicului aplicatii Windows Mobile. Purtand numele de Gecko, serviciul permite...

Aceiasi membri XDA Developer, care ne-au obisnuit cu cele mai originale softuri Windows Mobile au dezvoltat recent o alternativa la Apple App Store, dar una menita sa ofere publicului aplicatii Windows Mobile.

Purtand numele de Gecko, serviciul permite posesorilor de terminale WM sa descopere si instaleze noi softuri. Exista si o problema totusi: nu exista inca vreo metoda de a obtine profit din aceasta idee si de a taxa consumatorii care descarca tot soiul de continuturi pe mobil. Asta inseamna ca magazinul online Gecko va pune la dispozitie doar softuri gratuite deocamdata.

Astfel fanaticii Windows Mobile vor trebui sa descarce cat mai multe aplicatii si asta pana ce Gecko nu este vandut vreunei companii, care sa il transforme intr-o vaca buna de muls. Printre programele oferite de acest magazin de softuri se numara si un numar destul de mare de jocuri pentru telefoane mobile.

Sursa: Blog.mobilegamesblog.com


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×