LG G5 se lansează comercial în Coreea de Sud la un preț de 730 dolari; telefonul va ajunge la peste 200 operatori din Europa, SUA și China

Autor:  | Publicat în:  LG 1.014 ori
<b>LG G5 se lansează comercial în Coreea de Sud la un preț de 730 dolari; telefonul va ajunge la peste 200 operatori din Europa, SUA și China</b>Anul acesta sud-coreenii de la LG au uimit publicul prezent la MWC 2016, și asta datorită noului flagship modular ce a venit cu un design complet diferit față de modelul anterior. Dacă &icirc;n cazul lui LG G4 s-a optat pentru un spate din piele, de...

Anul acesta sud-coreenii de la LG au uimit publicul prezent la MWC 2016, și asta datorită noului flagship modular ce a venit cu un design complet diferit față de modelul anterior. Dacă în cazul lui LG G4 s-a optat pentru un spate din piele, de această dată s-a decis trecerea la un corp uni-body din metal pentru LG G5.

De astăzi, noul flagship cu senzor foto dual și scanner de amprente, este disponibil comercial în Coreea de Sud la un preț de aproximativ 730 dolari ~ 2.880 lei. Treptat, disponibilitatea handset-ului se va extinde, model ce urmează a sosi în oferta a peste 200 de operatori din Europa, SUA și China.

Pe LG G5 vi l-am prezentat anterior în cadrul unui hands-on direct din Barcelona, clip în cadrul căruia am aruncat o privire asupra noului design adus, dar și asupra camerei foto duale ce promite fotografii de top. Avem la dispoziție un senzor principal de 16 megapixeli cu deschidere f/1.8, dar și un senzor secundar de 8 megapixeli cu lentile wide.

Din punct de vedere hardware avem parte de un display Quad HD de 5.3 inch, de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și de 4 GB memorie RAM. Primim și 32 GB de stocare, slot microSD, și o baterie de 2800 mAH însoțită de tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0 ce promite o încărcare de la 0 la 83% în doar 30 minute.

În cazul lui LG G5 avem parte și de un sistem modular ce ne permite atașarea unor diverse componente cum este cazul unui grip foto, sau a unui modul cu tehnologie audio Bang & Olufsen pentru o audiție de excepție. Posibil ca filiala locală LG Electronics să ne pregătească un eveniment dedicat pentru lansarea lui LG G5, moment în care vom afla și prețul recomandat pentru țara noastră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×