Phablet-ul LG V20 ni se prezintă într-o imagine 3D via @evleaks; telefonul va fi anunțat pe 6 septembrie

1.117 ori
<b>Phablet-ul LG V20 ni se prezintă într-o imagine 3D via @evleaks; telefonul va fi anunțat pe 6 septembrie </b>Unul dintre primele smartphone-uri non-Nexus de pe piață ce se va bucura de sistemul de operare Android 7.0 Nougat este phablet-ul LG V20. Acesta ni s-a prezentat chiar de curând într-o serie de fotografii alături de câteva huse de protecție, iar azi

Iată că la scurt timp după ce am vedeam randări 3D cu phablet-ul LG V20 însoțit de o husă de protecție, este momentul să privim și asupra unui material ce ne dezvăluie design-ul panoului frontal. Noua imagine vine chiar din partea lui Evan Blass (@evleaks), așa că sunt mari șanse ca telefonul final să arate precum reprezentarea de aici.

LG V20

Spre deosebire de LG V10 care într-un fel sau altul adopta elemente de design de la LG G4, acest nou phablet aduce un look ceva mai diferit - unul care aduce destul de mult cu unele modele HTC. Deși se zvonea că vom primi și aici o cameră duală selfie, se pare că sud-coreenii au renunțat la această idee, ecranul secundar fiind totuși la posturi după cum se poate remarca și în materialul de astăzi.

Phablet-ul în sine promite o experiență audio și video de top, și asta grație unui parteneriat încheiat cu cei de la B&O Play, și a unui chip 32-bit Hi-Fi Quad DAC. Vom mai regăsi o cameră duală principală ce ar putea oferi funcții similare celor întâlnite pe G5, dar și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, cel puțin 4 GB memorie RAM și sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Prețul acestui dispozitiv ar putea fi de 649 dolari, detaliu pe care îl vom afla pe 6 septembrie când telefonul se lansează oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×