LG G5 şi LG V20 se pregătesc să primească actualizarea la Android Oreo

1.529 ori
<b>LG G5 şi LG V20 se pregătesc să primească actualizarea la Android Oreo</b>O veste bună sosește astăzi pentru posesorii de terminale LG G5 și LG V20, aceea că handset-urile lor se pregătesc pentru actualizarea la Android 8.0 Oreo în perioada următoare. Deși update-ul vine după mai bine de un an de așteptare

De astăzi și LG G5, respectiv LG V20 se alătură pe lista telefoanelor din 2016 gata să fie actualizate la Android 8.0 Oreo. Dacă Galaxy S7, S7 Edge şi teoretic şi Huawei P9 au fost vizate de Oreo deja, acum şi LG ajunge la masa granzilor. Avem detalii mai jos.

LG G5 este acel model modular şi experimental de la LG, care a sosit în 2016 încercând marea cu degetul. Pe atunci sosea cu Android Marshmallow, apoi primea Nougat în timp util şi acum se îndreaptă spre Oreo. În luna martie a acestui an operatorul T-Mobile promitea că Oreo va sosi pe ambele telefoanel flagship din 2016, LG V20 şi LG G5. Informaţia este acum confirmată chiar de către site-ul LG.

Sursele kernel ale ambelor terminale au fost listate pe site-ul LG, cu numele de cod F700K, F700L, F700S, respectiv F800K, F800L şi F800S. Se pare că actualizarea va sosi în următoarele zile pe terminale. Ea vine la pachet cu cel mai nou security patch, Notification Dots, snooze pentru notificări, Play Protect, mod Picture in Picture, consum mai bine administrat pentru baterie şi zonă Settings reorganizată.

Evident vă invităm în comentarii să ne spuneți dacă ați primit actualizarea în zilele viitoare și cum se mișcă terminalele. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×