Motorola Moto G5 şi Moto G5 Plus încep să primească actualizarea la Android Oreo

1.011 ori
<b>Motorola Moto G5 şi Moto G5 Plus încep să primească actualizarea la Android Oreo</b>Deși în aceste zile suntem mai mult curioși să aflăm când vor primi telefoanele de pe piață actualizarea la Android Pie, nu trebuie să uităm de faptul că update-urile la Android Oreo vor continua pentru smartphone-urile mai puțin norocoase care

Chiar dacă în aceste zile lumea probabil cauta mai mult să cumpere un model din seria Moto G6, nu uităm de Moto G5 şi Moto G5 Plus, care au făcut o impresie OK atunci când le-am testat toamna trecută. Azi aflăm că au primit actualizarea la Android Oreo între timp.

Trebuie precizat şi că Motorola a promis că Android 9.0 Pie va sosi pe terminalele sale Moto G6 în curând, deci o bilă albă pentru firma americană. Moto G5 şi Moto G5 Plus au debutat primăvara trecută, cu Android 7.0 Nougat la bord şi fac acum marea trecere spre Oreo, cel cu Notification Dots, Play Protect, Picture in Picture şi setări reorganizate, dar şi snooze pentru notificări.

Deocamdată Oreo a fost depistat pe acele modele doar în Mexic, iar Moto G5 Plus a primit Android 8.0 în India şi Brazilia. Rollout-ul se face în trepte şi mă aştept ca până la final de săptămână să ajungă şi în Europa. Moto G5 este un telefon midrange, cu procesor Snapdragon 430, ecran de 5 inch Full HD şi baterie de 2800 mAh. Moto G5 Plus are ecran de 5.2 inch Full HD, 4 GB RAM, procesor Snapdragon 625 şi baterie de 3000 mAh.

Preţul unui Moto G5 în versiunea cu 2 GB RAM porneşte de la 525 de lei în ziua de azi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×