Ubisoft creşte salariile pentru poziţia de entry level game tester

2.603 ori
<b>Ubisoft creşte salariile pentru poziţia de entry level game tester</b>Prin intermediul unui comunicat de presă cei de la Ubisoft ne anunță astăzi despre modificarea realizată la nivel de salariu pentru gemerii ce ocupă poziția de entry level game testare. În prezent suma primită de către o persoană ce ocupă un astfel

Unul dintre cele mai căutate joburi de către tineri, studenţi, adolescenţi este cel de game tester, iar Ubisoft este una dintre companiile care scoate cele mai multe posturi de gen la concurs. Acum aflăm şi veşti bune şi anume că se vor efectua majorări salariale pentru poziţia de entry level game tester.

Salariul de game tester entry level la Ubisoft este 2390 de lei în acest moment, plus tichete de masă. Departamentul de Quality Control de la Ubisoft include 1000 de angajaţi acum, printre care şi specialişti, dar şi pasionaţi de gaming la început de carieră. Angajaţii în secţiunea de testare, zona entry level vor primi programe de training, iar acolo cei cu vechime le vor împărtăşi cunoștiințe şi sfaturi legate de evoluţia în această industrie.

Juniorii se pot orienta ulterior spre departamentul de Producţie (programare, artă, game design) sau pot avansa în acelaşi departament, în zona de leadership sau specializare (Compliance, Network sau Specialized Testing). Ubisoft pune la dispoziţie şi o sală de fitness, jocuri, e-learning şi asigurări de viaţă şi sănătate şi fond de pensie facultativă.

Studioul Ubisoft Bucureşti a participat la dezvoltarea unor jocuri foarte cunoscute precum cele din seria Assassin's Creed, Far Cry, The Vision, Watchdogs, Rainbow Six, For Honor sau The Crew. Compania se află în România de 25 de ani şi are peste 1700 de angajaţi. Mărturisesc că mi-am încercat şi eu norocul la Ubisoft la un moment dat în urmă cu vreo 12 ani şi salariul era pe atunci de vreo 3 ori mai mic, deci e de apreciat această creştere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×