LG G6 adoptă strategia păguboasă a lui LG G5: se va lansa cu dotări lipsă pe anumite pieţe

Autor:  | Publicat în:  LG 2.470 ori
<b>LG G6 adoptă strategia păguboasă a lui LG G5: se va lansa cu dotări lipsă pe anumite pieţe</b>LG pare că pur şi simplu nu e capabilă să livreze un produs de succes şi să îl lase în pace să se desfăşoare. LG G5 se lansă cu dotări mai slabe în zone ale globului, iar acum şi LG G6 o ia pe aceeaşi rută.

LG pare că pur şi simplu nu e capabilă să livreze un produs de succes şi să îl lase în pace să se desfăşoare. LG G5 se lansă cu dotări mai slabe în zone ale globului, iar acum şi LG G6 o ia pe aceeaşi rută.

De abia anunţat în Barcelona ieri, flagship-ul cu ecran altminteri excelent de 5.7 inch şi aspect 18:9 va sosi cu dotări diferite în zone ale globului. Spre exemplu se pare că încărcarea wireless va fi disponibilă exclusiv pentru piaţa din SUA, chiar dacă toate pieţele primesc modele cu spate din sticlă, deci teoretic implementarea nu era o problemă.

Apoi funcţia Quad DAC HiFi e exclusivă pentru Coreea de Sud şi unele pieţe din Asia. Ea nu va sosi în SUA, Europa, America de Sud sau Africa. În cele din urmă, varianta de LG G6 cu 64 GB se va vinde DOAR în Coreea de Sud şi anumite ari din Asia, dar şi India. Europa şi SUA se vor mulţumi cu 32 GB că varianta de pornire. LG îşi bazează aparent deciziile pe dorinţele clienţilor, aparent, dar îmi vine greu să cred că cineva vrea mai puţină stocare... Mare păcat LG sau mai pe româneşte "brânză bună în burduf de câine".

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×