LG G6 este fotografiat din nou; vedem de această dată o variantă cu spate glossy ce imită metalul

2.398 ori
<b>LG G6 este fotografiat din nou; vedem de această dată o variantă cu spate glossy ce imită metalul</b>Din ce în ce mai multe scăpări pentru flagship-ul LG G6 în ultima perioadă, lucru ce nu poate decât să ne bucure. Vedem astăzi o serie de fotografii reale cu noul handset, de această dată fiind prezentată o variantă ce vine cu panou spate glossy ce are

Flagship-ul LG G6 urmează a fi lansat oficial în cadrul unui eveniment programat pentru târgul de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona, show ce are loc în perioada 27 februarie - 2 martie. Acest terminal a primit numeroase scăpări și teasere oficiale în ultima vreme, iar weekend-ul ne aduce o serie de fotografii reale ce prezintă o altă variantă de culoare pe lângă cea pe negru pe care o vedeam anterior. 

LG G6

Telefonul adoptă o nuanță argintie, iar panoul spate glossy oferă o textură de tip brushed metal ce arată foarte bine la prima vedere din aceste fotografii. Din nou remarcăm camera foto duală de pe spate, scanner-ul de amprente cu rol de buton power on/off, dar și jack-ul audio 3.5 mm care se află în partea de sus.

LG G6

La bază avem portul USB Type-C, difuzorul și microfonul pentru convorbiri. De asemenea, nu putem să nu trecem pe lista de elemente observate aici și panoul frontal ce impresionează prin marginile foarte subțiri din jurul ecranului. Vă reamintim că LG G6 va sosi cu display QHD de 5.7 inch, procesor Snapdragon 821 și 4 sau 6 GB memorie RAM.

lg g6

LG G6

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×