LG G6 Pro şi G6 Plus debutează în Coreea de Sud pe 27 iunie; Iată preţurile

2.653 ori
<b>LG G6 Pro şi G6 Plus debutează în Coreea de Sud pe 27 iunie; Iată preţurile</b>Se pare că pe data de 27 iunie cei de la LG Electronics pregătesc lansarea unor noi modele din seria LG G6, acestea fiind numite G6 Pro și G6 Plus. Astăzi aflăm și detalii despre prețuri și ținând cont de numele purtate de către aceste handset-uri,

Pentru cei nemulţumiţi de dotările lui LG G6, se pregătesc două noi versiuni derivate ale terminalului pentru debut. E vorba despre LG G6 Pro şi LG G6 Plus, care vor sosi în Coreea de Sud pe 27 iunie.

LG G6 Plus va sosi cu 128 GB stocare şi suport pentru încărcare wireless, iar G6 Pro vine cu 32 GB stocare. Modelele Pro şi Plus sosesc pe nuanţa Optical Astro Black, care e nouă în lineup-ul LG. Varianta LG G6 Pro ar urma să primească o cameră mai mică şi rezoluţie mai scăzută a ecranului, dar multe din specificaţiile acestor terminale rămân un mister deocamdată.

Nu e clar dacă primim procesor Snapdragon 835 pe varianta Plus, dar sunt şanse pentru acest lucru. LG speră ca telefoanele cele noi să promoveze serviciul său LG Pay, care a debutat recent în Coreea de Sud. Preţurile vehiculate pentru noile terminale sunt de 793 euro pentru LG G6 Plus şi 634 euro pentru LG G6 Pro. Îmi imaginez că modelul mai scump are cel mai nou CPU Snapdragon, 6 GB RAM şi o cameră similară cu cea de pe LG G6.

Să vedem şi ce dotări sunt sacrificate totuşi, pentru a nu canibaliza complet G6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×