LG G7 şi LG V30 ar urma să debuteze mai devreme decât de obicei, conform surselor coreene

Autor:  | Publicat în:  LG 2.435 ori
<b>LG G7 şi LG V30 ar urma să debuteze mai devreme decât de obicei, conform surselor coreene</b>Fiecare lansare de smartphone important atrage cu sine mutări ale companiilor rivale pentru respectivul producător. Dacă există perspectiva unui Note 8 ce vine mai rapid, fiţi siguri că Xiaomi Mi MIX 2 şi LG V30 vin mai devreme.

Fiecare lansare de smartphone important atrage cu sine mutări ale companiilor rivale pentru respectivul producător. Dacă există perspectiva unui Note 8 ce vine mai rapid, fiţi siguri că Xiaomi Mi MIX 2 şi LG V30 vin mai devreme. Iar azi aflăm că atât V30 cât şi LG G7 ar fi gata să debuteze mai devreme.

Mai mult decât atât, flagship-ul LG G7 ar urma să debuteze cu câteva luni mai devreme chiar. Informaţia vine de la o publicaţie din Coreea de Sud, Aju Business Daily. Problema e că LG a promis deja că anul viitor nu va mai rămâne în urmă la capitolul CPU şi va livra din start cel mai bun CPU Snapdragon, lucrând cu Qualcomm. Nu pot decât să mă întreb cum vor face asta dacă nici nu va fi gata Snapdragon 845 prin ianuarie sau când debutează LG G7...

Cercetarea şi dezvoltarea flagship-ului viitor ar fi început încă de luna trecută şi o lansare în ianuarie 2018 e în cărţi. Poate la CES 2017... LG ar avea de gând să lanseze phablet-ul LG V30 în luna august a acestui an, cu o lună mai devreme decât LG V20 anul trecut. Deocamdată oficialii LG neagă tot şi afirma că nimic nu e decis la capitolul lansări. LG încearcă să redevină relevanta pe piaţa smartphone, după ce a pierdut prim planul în faţa celor de la Samsung sau Huawei şi începe să aibă poziţia ameninţată serios de Oppo sau Vivo.

LG se află acum pe locul 6 la nivel global în zona smartphone, cu o cotă de piaţă de 4.2%. LG V30 ar urma să vină cu procesor Snapdragon 835 şi o cameră duală, compensând lipsa celui mai bun chipset Qualcomm de pe LG G6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×