LG G7 ar urma să debuteze în luna martie, nu va ajunge la MWC 2018

1.826 ori
<b>LG G7 ar urma să debuteze în luna martie, nu va ajunge la MWC 2018</b>Odată cu veştile despre posibila amânare a procesorului Qualcomm Snapdragon 845 apare şi perspectiva amânării unor flagship-uri. Azi aflăm că LG G7 ar putea să nu fie gata pentru un debut la MWC 2018, la finalul lunii viitoare.

Odată cu veştile despre posibila amânare a procesorului Qualcomm Snapdragon 845 apare şi perspectiva amânării unor flagship-uri. Azi aflăm că LG G7 ar putea să nu fie gata pentru un debut la MWC 2018, la finalul lunii viitoare.

Flagship-ul LG pe anul curent ar putea debuta doar în luna martie şi să ajungă în magazine în aprilie. Astfel, terminalul ar întârzia cu un an faţă de debutul din 2017. Surse din industrie au aceste informaţii, citând insideri de la operatorii din Coreea de Sud, precum LG Uplus, SK Telecom şi KT. Producţia telefonului va începe de abia în martie, iar data de 20 aprilie a fost dată pentru debutul în magazine.

În ultima vreme s-a vorbit despre un rebranding LG, care vor renunţa la "Seria G", în favoarea unui nume complet nou. "LG G7" e deja un nume improbabil pentru device. Aşteptam să vedem la bord un procesor Qualcomm Snapdragon 845, o cameră duala şi un ecran similar cu OLED-ul de pe LG V30, dar sperăm noi fără problemele display-ului de pe Google Pixel 2 XL.

LG a avut ceva probleme cu flagship-urile de-a lungul timpului, dacă ne gândim la ecranul experimental şi deloc luminos de pe LG G3, la sosirea târzie a lui LG G4, cu un procesor de compromis, pentru că LG G5 să eşueze cu modularitatea şi LG G6 să nu impresioneze la cameră, baterie sau ecran. Înţelegem deci nevoia pentru rebranding şi suflu nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×